اجزای ایمپلنت
ابتدا اینجا کلیک کنید و مقاله ی کامل درباره ایمپلنت ، مراقبت های ایمپلنت و مزایا ایمپلنت را بخوانید.
اینجا کلیک کنید ، تا به صورت آنلاین هزینه ایمپلنت شما را حدودی حساب کنیم.
در تصویر بالا اجزای ایمپلنت به طور کامل برای شما مشخص و نمایش داده شده است که قصد داریم کمی درباره ی اجزای ایمپلنت برای شما توضیح دهیم .
ایمپلنت از سه بخش تشکیل شده است :
پایه ایمپلنت ( فیکسچر)
اباتمنت
روکش دندان
پایه ایمپلنت : ( فیکسچر)
فیکسچر چیست ؟
این پایه توسط دکتر متخصص به وسیله جراحی درون فک شما قرار می گیرد و باید بعد از گذشت مدتی طول می کشد تا به استخوان فک به خوبی جوش بخورد .
این پایه هایی ایمپلنت نام دیگر آن ها فیکسچر است که از جنس تیتانیوم بوده و سازگاری بالا با بدن و شباهت زیادی با استخوان فک دارد که با آن به خوبی جوش بخورد.
پایه ایمپلنت تقریبا همان نقش ، ریشه دندان را ایفا میکنند و استحکام دندان را حفظ می کند.
اباتمنت ایمپلنت :
اباتمنت ایمپلنت
واسطه ی بین تاج دندان و پایه ایمپلنت است .
اباتمنت بر روی فیکسچر قرار گرفته و تاج دندان روی آن قرار می گیرد و وظیفه نگهداری و محافظت از تاج دندانی را برعهده می گیرد.
اباتمنت ها از لحاظ ساختاری به سه دسته تقسیم می شوند :
پیچی
سیمانی
اور دنچری
همچنین اباتمنت های زاویه دار از 0 تا 25 موجود است که اگر پزشک متخصص موفق به قرار دادن عمودی ایمپلنت نشد ، از این اباتمنت های استفاده کند.
تاج ایمپلنت :
تاج ایمپلنت که به آن روکش یا پروتز نیز گفته می شود ، بر روی اباتمنت قرار می گیرد و نقش ظاهری دندان را بر عهده می گیرد .
از آنجایی که در ظاهر فقط ، تاج ایمپلنت دیده می شود برای حفظ زیبایی هر چه بیشتر لبخند ، باید از روکش های شفاف و رنگ دندان در کنار استحکام بالا استفاده کرد.
از انواع این روکش های می توان به روکش های زیرکونیا و روکش های pfm اشاره کرد .
روکش های زیرکونیا روکش هایی تقریبا تمام سرامیک هستند که بخش مرکزی آن ، از عنصر زیرکونیوم ساخته شده است . این روکش های دارای رنگ و شفافیت بسیار خوبی و استحکام بالا هستند .
روکش های pfm روکش هایی از ترکیب فلز و چینی هستند که فلز آن بخش استحکام و چینی بخش زیبایی و ظاهر را بر عهده می گیرد که ترکیب این دو ، استحکام و زیبایی به صورت یکجا برای شما به ارمغان می آورد.
ویدیو درباره اجزای ایمپلنت